:)

Allt är bra igen.
//Lycklig och väldigt kär.

. . .

Mitt liv är i ruiner. I alla fall just nu.

Header

Ja, asså. Jag har fått många frågor på vad allt skit på min header är. Så jag tänkte visa. There you go;
Brynolfz Mitt och min kusins dansband, smileyn är vår logga. :)
Green Day Mitt absoluta favoritband♥
Jag Ja, asså. Det är jag?
Metakarp Ååhhh, Metakarp. Min fina Metakarp. Det är en blanding mellan de två mest VÄRDELÖSA Pokémon som finns; Metapod och Magikarp. Varför? För att jag är episk. Och alla vet vem jag är nu på PF. Plus att jag heter så på måånga ställen. T.ex. TFM. :3
Pokémon (ja, é:et failade) Jag är ganska obsessed with Pokémon, faktiskt. Ni som känner mig borde veta. :3
Maskrosor Min favoritväxt, faktiskt. Älskar hur de ser ut och att de är så vackra fastän det bara är ett ogräs. Och att de bara vågar finnas, fastän de inte ska det.
Nyckelpigor Den enda insekt som jag klarar av att ta på utan att äcklas. Snarare; den enda insekt jag frivilligt tar på. Älskar dem. Så söta. Och var och en som ett fingeravtryck, ingen är den enda lik. Helt underbart vackra.
Alexander Rybak Min prins. Min gud. Seriöst en av de finaste sakerna som finns. Helt. Ååh. Ja. Perfekt, egentligen. Och så pratar han det underbara språket Norska. Ihihihi.
Myconverse Ja, det är altså adressen till min blogg. Och så är det även namnet på min blogg. Ni ser ju loggan i slutet av alla mina inlägg, den som jag gjort själv ur Converse-logan(den som inte är stjärnan). Är väldigt nöjd med den.
~
And there you go. Är ni som frågade nöjda nu, eller ni som aldrig frågade men alltid undrat?
Lingon.

Skitdag.

Min dag:
  • Vaknade en halvtimme innan vi började = en kvart innan bussen gick.
  • Missade bussen med bara några steg ifrån dörren.
  • Stod ute i snön och väntade en kvart på nästa.
  • Kom försent till slöjden en kvart, och insåg att allt tyg jag tänkt använda till nästa steg i min Drifloon(vitt och svart velour) var slut = en rastlös Rebecca som bara gick runt och tråkade.
  • Halvsov på matten, pga att jag sovit dåligt denna veckan..
  • Tappade min guldring som är köpt på Gotland 2005, letade efter den i en halvtimme runt hela vägen jag hade gått. Hittade aldrig den. (Ja, jag är jävligt ledsen för den. Älskade den ringen..)
  • Kom försent till idrotten en halvtimme pga ovanstående..
  • Började gråta då jag inte fick byta om, utan sitta i trappan och vänta + trötthet + ringen + privata anledningar..
  • Har varit allmänt nere idag.
  • Dampar över att vår luciakör suger..
~
Och igår så var jag astrött, pga att jag inte sovit den natten. Sen åt jag knappt igår. Mådde illa av tanken på mat, ändå var jag hungrig. Och så just nu på vinterhalvåret, blir jag sur, arg och ledsen för avd som helst. Allt ifrån att mitt suddi numera är förstört(true story, jag började gråta när jag såg det) till att jag saknar en viss person väldigtväldigt mycket. Eller till och med råkar bli sur på honom(vinterhalvårsdepp) för småsaker. Då kan jag ångra det och börja storgråta.
Har jag sagt att jag hatar vintern?

Jag träffade på en dammråtta.

Hon hette Sigrud och hade bott under vår soffa i några veckor. Hon bad mig att skona henne från dammsugaren, för hon hade 43 barn och en man, Arvid.
Det var med en klump i hjärtat, jag svarade, att jag kunde ta med hennes familj i dammsugarpåsen. Hon tvekade, men godkännde. Så visade hon vart dem befann sig.
Nu existerar de inte länge. Inte under vår soffa längre, i alla fall.
~
Ja. Det var längesen man bloggade. Men nu! Det har inte riktigt hänt något speciellt sen sist. Har börjat luciatågs-träningarna i skolan. Hade en konfirmationsledar-utbildning i fredags och igår(samma, fast uppdelad). det var flummigt.
~
Mene, ja. Jag mår lite kasst. Har precis påbörjat en 'efterlängtad' lingonvecka. Och det gör ont överallt, känns det som. Så idag har jag inte rört mig ur soffan förän det var dags att hjälpa till med maten. Och inte ens bytt om(ja, så får man göra ibland). Och nu sitter man här och surfar lite grann.

Hemma från en fin vecka

Yupp. Harry Potter movie-day/night. Gleeathon(i alla fall några avsnitt, lulz). Flummande med älsklingen. Flummande med syrran. Shoppande. Träffade en fin Anna och en fin Magali. Ätit god mat. Beskådat pojkvännen ta slut på en hel ost på två och en halv frukostar(ne, jag fattar inte heller). Ja. Har liksom hunnit mycket, fast ändå jävligt lite känns det som. Är hemma nu, sen ungefär 18-tiden.
Men. Jao. Jag saknar min fina Oskar. Och mamma. Och Jojo. Och alla andra åsm människor där uppe i stockholmstrakterna.
Ohwell. Ska väl bli trevligt att träffa kompisarna i skolan igen. Antar jag.

<3

5 månader<3

RSS 2.0