Bloggtorka.

Fan, det var längesen man bloggade.. '-'
Ja. Jag tänkte att ni kanske skulle få veta att i Tisdags, 6:e, så kom jag hem från England. Det var trevligt där. Vi hade en värme dag som gav en värme slag(ha-ha). Idag är det samma sak. När jag reste mig upp från datorstolen för att gå och duscha, så var rompen och shortsen genomsvettiga. Euw. Och samma sak i ärm-hålen i linnet. Ucsh ja. Missta mig inte, jag älskar sommaren. Jag älskar värmen. Men när man inte har tid eller möjlighet till ett strand- eller poolbesök så är det för mycket med 35° ute och 28°(!) inne. Sitter med en fläkt precis brevid datorn, dock. Så det är ganska härligt med blåsten från den.
I torsdags, 8:e, var jag och tre andra saker ute på stan och härjade. Det var Fagnes, Erika och Liselott med z och tre t. Vi hade kul och övertalade Fagnes att köpa ett munspel. c: Sen köpte jag och Liselott med z och tre t varsin filmklapp(en sådanhär, för er som inte visste).
Och nu sitter man här, med en sprajlans ny Alexander Rybak skiva. Man kunde inte köpa den i England. Det är dåligt. Så jag fick vänta ända tills jag kom hem D:
På tisdag åker man till Söfdä. Eller. Sövde, som det heter officiellt. Och sen på torsdag, typ 5 på morgonen(jag tror tidigare, till och med :S), bär det av till HOLLYWO.. Va? Var det inte dit vi skull.. Men ni sa ju att jag sku.. JAHA. OKEJ.
Ehm. Ändring. Kreta skulle vi till. Men det är typ samma sak. Det är varmt på båda ställena och det är.. Eh. Man kan köpa saker där. Så. Punkt.
VIDARE.
Jag tänker byta header på bloggen(i think..) och jag har ingen idé om hur den ska se ut.. '-' Men jag kommer väl på nåt.
Ha en skön fortsatt sommar!

RSS 2.0