Dags att byta header?

Kanske det. Jo, det är det nog. Får väl pussla ihop något i AW ikväll, då. Några förslag? Önskemål? Såklart inte. Ingen kollar ju här, så..


Btw, visade jag er Oskars porträtt?

Reese's Peanutbutter Cups!

Omfg, I'm in love. <3
Btw.
Ledsen Rebecca + Vanilla Twilight på högsta volym + Sjunga så man blir hes = lite gladare Rebecca ♥

Espresso House, strumpor och tur i oturen.

Varit på Mobilia idag. Pepparkaksmuffin och stor Chai Latte på Espresso House. MMM-MM, säger jag bara!
Och så har jag typ beroende-shoppat strumpor. Eheheheh. Eller. Två par tights och tre par strumpor. Men. Eh. Ja. Jag är i alla fall nöjd.
Och så precis när jag gick över gatan för att vänta på bussen, så kom den. PERFEKT! Jag slapp stå ute och vänta i kylan och jag kom hem mycket snabbare! Härligt som bara den. Så lite tur att jag gick ut just då. Sen var det ju otur för alla andra som stod där, för den skulle kommit för en halvtimme sedan enligt en ung kvinna.. Och så har jag redan fått vänta på bussen i över en timme(totalt) idag. En halvtimme när jag skulle hem från skolan och en kvart till skolan/till Mobilia.

Ett par vanliga, två par knee-highs och två par tights.

Strumporna var på rea. OCH ta 3 betala för 2. Så tre par strumpor för 80spänn. Och sen var båda tightsen halva priset också. Awesome.

Jag suger på att uppdatera.

Ja, asså, eh. Nu har jag inte uppdaterat på typ en vecka. Men inget har hänt, så jag har inte riktigt haft något att skriva om. Ska på öppet hus ikväll, btw. Mediegymnasiet, ftw! Ska bli trevligt att se hur det ser ut där. Annars har jag typ inget att skriva.. Så. Eh. hejdå.

Gymnasiemässan

Ja, där var jag idag, ja. Det var otroligt kul, förutom när de skolorna man verkligen inte ville gå på hoppade på en. Som t.ex. när en tant började förklara hur det går till när man blir undersköterska i typ 10 minuter, tills hon frågade om det lät intressant. Så förklarar jag snällt att jag redan innan hon började snacka sa att jag inte var intresserad. DET SKET VÄL HON I. Och sedan nästa gång jag gick förbi frågade hon om jag ändrat mig. Wtf, liksom.
Ja, jag tog ett varv och sen kände jag att - nä, jag vill faktiskt bli undersköterska helt plötsligt! En helt ny värld öppnades för mina ögon när du berättade om alla skolans detaaljer för mig!
Suck. Fast sen om det fanns en skola som jag ville gå på och ville få info, så hade dem inget mer att säga än att 'ja, det är en bra skola där man kan göra detta och detta'. Efter 30 sekunder erbjuder de mig en folder och sen får jag gå vidare. Fick för övrigt 3 stycken identiska folders från Mediegymnasiet. Intressant. Och så har jag chans att vinna en iPad, enligt FYRA flygblad jag fick. Coolt, va?
Här kommer lite bilder(glömde efter typ 5 minuter att jag hade kameran med mig, lol, så jag har bara en bild från själva mässan, haha! Men jag har på mina lappar och saker)

Ett akvarium i en toasits. Episkt? Ja.


Allt jag fick.


Mina 3 Mediegymnasiet kataloger + 4 'Vinn en iPad' flygblad..


Ni får nöja er med det (trodde klockan var halv elva, lol). Nattinatti, :3

Trololol.

Hejhej, asså, jag har varit här och där. Först sovjag hos Oskar två nätter. Sen var det direkt av till Veberöd till kusinerna. Där sov jag fram tills idag, då jag åkte hem. Igår var det min mosters 40-års fest nämligen. SJUKT KUL. Vi dansade typ hela natten. Och först var det ingen som dansade, så jag och kusinerna gick och kom på en koreografi till en låt, som vi sen 'visade upp', så kom alla upp på dansgolvet och härmade. FY I HELSEFYR VAD DET VAR KUL ATT SE!! Fulla vuxna som dansar till The Ketchup Song fick man också se. Awesome! Bilder kommer KANSKE. Ni får nöja er med en bild på mig och min snygga kopp så länge.. Ehehehe.


Lalala, gammal bakgrund ny header.

Vad tycker ni? Kände att jag behövde lite nyårskänsla på bloggen!
Bilden i headern har jag tagit själv, bara lagt till text och lite rosa kludd i kanterna på höger sida.
Rubriksbakgrunden är bara random rosa och ljusblått skit. Tyckte det såg lite snikkt(läs: snyggt) ut.
Och mitt gamla hederliga röda plank med maskrosor på känner ni igen, väl? Det är samma som jag alltid haft, liksom.
Och om ni inte ser något av detta; testa att klicka på F5(funkar bättre än att bara uppdatera sidan, då ändringar oftast inte syns då).
Ha're bäst, nu. Och ha ett riktigt gott nytt år!

BTW, BILDBOMB;

BYE, BITCHES.

RSS 2.0