Nostalgia...

Imorse startade jag och Jojo dagen med att titta på Melodifestivalen 2003. Fyfan vad nostalgiska vi blev. En massa bra låtar. Alram Eest. Och alla Jonas skämt. :'D Ja, och Mark - såklart.

Sedan åkte vi in till stan, så vi hann inte riktigt se allt. När vi kom tillbaka fortsatte vi att titta på nostalgitrippen. Vi vart fortfarande nervösa inför resultatet, även fast vi visste vem som vann. x') 

Sen åt vi, lax med potatis och Hollandaise sås(kärlek på det<3) och efter det sate vi igång med Melodifestivalen 2004. Charlotte Perrelli, Ola Lindholm och Peter Settman, alla superbra programledare :D
Vi kom dock bara till tredje delfinalen innan vi båda somnade i dem mysiga fotöljerna i filmsalongen. Så vi fortsätter antagligen när Jojo vaknat (vilket hon antagligen inte har några planer på dem närmsta timmarna).

Och i eftermiddag ska vi se Michael Jackson - This is It. Fyfan vad kul. Både jag och Jojo har varit helspända sen i onsdags, då vi köpte biljetterna! :D Fast vi går inte själva, vi ska se den med Anette, Johannas mamma. ^^'

Så, god dag på er och hoppas ni har en trevlig dag! 8D


Vad tycker du?

Fyll i alla fält, helst, innan du skickar :D

Namn:
Orkar du inte skriva i allt igen?

Gief me din email. Eh, den kommer inte publiceras 83


Egen hemsida/blogg?


Och tillsist, vad hade du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0